Weboldalunk COOKIE-kat használ az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra.

Kínálatunk

A Hikvison termékskálája már-már zavarba ejtően széles.  Felöleli a videó rendszerek miden területét: analóg, HDI-TVI, HDI-SDI, hibrid és IP kamerák, enkóderek/dekóderek, digitális rögzítők valamint videó menedzsment szoftverek és egyéb kiegészítők.Természetesen kínálatunk között megtalálható más gyártók kiegészítői is.

IP alapú rendszerek

A Hikvision egyre népszerűbb belépő szintű IP kamerái mellett megtalálhatóak a Smart IPC és a különleges 6-os sorozat kamerái is.

Mivel a globális CCTV piac továbbra is a HD szabvány felé halad, a Hikvision új HD IP termékeket dobott piacra, beleértve az easy-to-use IP solution és Smart IP solution családot, amellett hogy egyre népszerűbb belépő szintű kamerái is használatosak vállalati célú felhasználásra. Ezek a megoldások igen elismertek bevezetésük óta a piacon partnereink és ügyfeleink körében.

A mai modern Hikvison IP kamerák támogatják az ONVIF szabványt, így ezek az eszközök más gyártók videó rögzítő berendezéseivel és videó menedzsment szoftvereivel is együttműködnek.

Az IP termékpaletta technológiai előnyei:

 • Teljes termékskála kis és nagy rendszerek számára
 • Szektor specifikus megoldások, pl. ATM, POS
 • Smart, Intelligens funkciók

A választás megkönnyítésre a gyártó a termékeit három kategóriába sorolja:

 • 2-es sorozatú, Belépő szintű kamerák és rögzítők kisebb ügyfelek részére
 • 4-es sorozatú, Smart IPC kamerák és eszközök, professzionális, igényesebb megoldásokra
 • 6-os sorozatú különleges eszközök, speciális és fokozottabb igények kielégítésére

Az alábbiakban nagyon jó ár/érték arányú belépő szintű és Smart IPC kategóriába tartozó eszközökből adunk ízelítőt.

2-es sorozat

A Hikvision belépő szintű kamerái ötvözik a kedvező árfekvést a magas felbontással, így kiválóan alkalmasak lakossági és vállalati célú felhasználásra is.

A kamerák természetesen rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, amik alkalmassá teszik őket típustól függően akár kültéri akár a beltéri használatra.

Fix hálózati csőkamerák

A fix hálózati csőkamerák számos alkalmazási környezet igényeit elégítik ki, ráadásul hagyományos külsejük már önmagában is figyelemfelkeltő (adott esetben „elrettentő”) hatású. A megfigyelés irányát a kamera felszerelését követően kell beállítani. A rugalmas felhasználás érdekében néhány típus varifokális objektívvel és/vagy cserélhető objektívvel rendelkezik.

A Hikvision olcsóbb Bullet kamerái 1.3, és 3MP felbontásban, fix 4, 6, és 12mm-es optikával rendelhetők valós day/night kültéri kivitelben, IR megvilágítással. Tápellátásuk 12VDC, vagy PoE. A Hikvision Bullet kamerák a H.264/MPEG4/MJPEG kódolásokat támogatják és ONVIF kompatibilisek. Időjárásálló IP66 kültéri házba szereltek és mechanikus infraszűrő gondoskodik a megfelelő éjszakai és nappali képről. Emellett rendelkeznek digitális zajcsökkentés funkcióval, ami segít az éjszakai képen megjelenő esetleges zavarok csökkentésében, az ellenfény kompenzációt pedig a Digitális WDR funkció oldja meg. A kicsit drágább kamerák 2.8-12mm-es varifokális optikát és WDR funkciót tartalmaznak.

Fix hálózati csempekamerák

A Hikvision Cube (csempe) kamerák, 1.3 és 3MP felbontásban, 2.8, 4 és 6mm-es fix optikával szereltek. Minden kamera beépített PIR mozgásérzékelővel, mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik.  További jellemzőjük a MicroSDXC kártyafogató, a 802.11b/g/n Wifi és az ONVIF kompatibilitás. Tápellátás 12VDC vagy PoE. A kamerák valós day/night funkcióval rendelkeznek, de csak beltéri használatra alkalmasak.

Fix mini dóm hálózati kamerák

A Hikvision mini dóm kamerái 1.3, 2 és 3MP felbontásban, fix 2.8, 4 vagy 6mm-es optikával rendelhetők.  Egyes változatok vandál biztos burkolattal vagy IR megvilágítással is rendelkeznek. A tápellátásuk 12VDC, vagy PoE. A legtöbb típus beépített Micro SD/SDHC/SDXC max. 64GB kártyák fogadására is alkalmas. A Hikvision mini dóm kamerák a H.264/MPEG4/MJPEG kódolásokat támogatják és ONVIF kompatibilisek.

Fix dóm hálózati kamerák

A fix dóm hálózati kamerák kompakt kialakításúak, amelyek félgömb alakú házban vannak elhelyezve. Legfőbb előnyük a diszkrét, környezetbe olvadó külsejük, valamint az a tény, hogy megfigyelési irányuk a külső szemlélő számára nehezen látható. Az ilyen kamerák dómháza hatékony védelmet nyújt, mivel illetéktelenek nem tudják a kamera irányát vagy fókuszát megváltoztatni. 1.3, 2 és 3MP felbontásban, fix 2.8, 4, 6, 8 és 12mm-es optikával rendelhetők valós day/night kültéri vagy beltéri kivitelben.  Egyes változatok vandál biztos burkolattal vagy IR megvilágítással is rendelkeznek. A tápellátásuk 12VDC, vagy PoE. A legtöbb típus beépített Micro SD/SDHC/SDXC max. 64GB kártyák fogadására is alkalmas. A Hikvision fix dóm kamerák a H.264/MPEG4/MJPEG kódolásokat támogatják és ONVIF kompatibilisek. A kicsit drágább típusok WDR funkcióval is el vannak látva.

Box hálózati kamerák

Nevét jellegzetes téglatest alakú dobozos alakjáról kapta. Manapság a box kamera a leginkább elterjedt és az egyik legnagyobb típusválasztékkal és funkciógazdagsággal rendelkező kameratípus, mely minden területen jól hasznosítható variálhatóságának köszönhetően. Belső és kültéri védelmére is használatos, ahol azonban megfelelő kameraház, tartószerkezet, fűtés és szellőzés is  szükséges, mivel az objektív legalacsonyabb üzemi hőmérséklete nem sokkal lehet fagypont alatt. A Hikvision típusai között megtalálhatók az éjjel-nappali fajták, a szoftveres és a mechanikus verziók egyaránt. Tápellátásukat tekintve 230 V AC, 24 V AC, 12 V DC, illetve POE változatok jöhetnek szóba.

PTZ dóm hálózati kamerák

A PTZ dóm hálózati kamerák teljes szabadságot kínálnak, mivel 360 fokban forgathatók (pan), 180 fokban dönthetők (tilt), széles határok közti zoomolásra képesek, ráadásul fejlett mechanikai kialakításuknak köszönhetően folyamatos mozgásra is képesek. A PTZ dómkamerák ideális megoldást jelentenek olyan megfigyelési helyzetekben, amikor a felhasználónak aktívan követnie kell a célszemély vagy céltárgy mozgását. Ezen kívül „őrjárat” üzemmódban is működtethetők: ilyenkor a kamera automatikusan mozog az előre beprogramozott helyzetek között.

A Hikvison PTZ speed dóm Ip kamerái néhány speciális típustól eltekintve- valós day/night, kültéri kivitelben, 1.3 és 2MP felbontásban, valamint 4, 12, 16, 20 vagy akár 30x-os zoom tartománnyal is rendelhetők. Egyes típusok IR megvilágítással (kb. 100m) is el vannak látva. A tápellátás általánosan 24VAC, de az újabb típusok HIPoE adapterrel is megtáplálhatók. A Hikvision PTZ kamerák a H.264/MPEG4/MJPEG kódolásokat támogatják és ONVIF kompatibilisek. A legtöbb típus beépített Micro SD/SDHC/SDXC max. 64GB kártyák fogadására is alkalmas.

Halszemoptikás hálózati kamerák

Vannak esetek, amikor nincs rá lehetőség, hogy a teljes területet lefedjük kamerákkal, vagy erre nincs is szükség – esetleg fokozott igény mutatkozik arra, hogy egy kamerával a lehető legszélesebb tartományban tudjunk megfigyelést folytatni.

Az új DS-2CD2942F-I típusú kamera 4 MP (2560x1440pixel) felbontással, 1/3" progresszív scan CMOS érzékelővel, 1.6mm F1.6 optikával (186° látómező) rendelkezik. A kamera számos intelligens funkcióval is képes segíteni a megfigyelt terület őrzését, mint például mozgásérzékelés, vonalátlépés, területre való behatolás, szabotázsérzékelés.

DS-2CE2942F-i 4MP elektronikus Day/Night beltéri fix halszemoptikás IR dómkamera tulajdonságai

 • 4MP felbontás
 • 1/3" Progressive Scan CMOS
 • 3D DNR
 • 1/3" Progressive Scan CMOS
 • H.264 /MJPEG dual stream
 • 2560x1440 12.5fps, 1920×1080 25fps
 • 1.6mm F1.6 M12 optik
 • 180° panoráma nézet
 • 10m kivilágítása
 • audio.

Hálózati rögzítők

Az NVR felhozatal között megtalálható a hagyományosnak tekinthető standalone, más néven asztali NVR - természetesen a kínálatban szerepel rack szekrényben tárolható egy, másfél, illetve két egység magas kivitelű , másrészt PoE tápellátású, amikor az NVR látja el a kamerákat tápellátással. 

Az NVR képrögzítők értelemszerűen minden olyan funkciót tudnak, melyet egy ilyen készüléktől elvárhatunk. Hangsúlyozható tulajdonságuk az NVR-eknek, hogy minden csatlakoztatott kameráról képesek valós idejű képet rögzíteni a kamera felbontásának megfelelően.

Technológiai előnyök

 • Plug& Play – egyszerű beállítás PoE kivitelnél
 •  4-256 csatorna, 20-640 Mbps rögzítési sebesség
 • 1- 24 HDD kezelés
 • Redundáns tápellátás, RAID 0,1,5,10 adattárolási lehetőség, Kettős op.rendszer
 • VCA (videó analitika), Smart riasztás, keresés, VQD (minőség vesztés észlelés) funkció
 • További Smart funkciók
 • Könnyű kezelhetőség

Turbo HD rendszerek

Analóg rendszerek telepítői is élvezhetik már a HD felbontás előnyeit a Hikvision Turbo HD megoldásának köszönhetően, meglévő kábelhálózat megtartásával. A Turbo HD technológia egy olyan újítás, mely támogatja az 1080p HD minőségű jelátvitelt (akár 500 méter) koaxiális kábelen keresztül, és biztosítja a zökkenőmentes kompatibilitást a hagyományos analóg kamerákkal, IP kamerákkal, valamint HDTVI-kompatibilis (Turbo HD) kamerákkal és rögzítőkkel. A Turbo HD termékcsalád tagjai között a rögzítők széles skálája mellett megtalálhatóak a 720P (1 MP) és az 1080P (2 MP) felbontású box kamerák, csőkamerák, dómkamerák, PTZ kamerák, valamint a varifokális, a vandál biztos és a nagy fényérzékenységű kamerák különböző típusai is.

A Turbo HD termékek főbb jellemzői és tulajdonságai

 • HDTVI (HD Transport Video Interface) standard
 • Részlet gazdag kép
 • Valós idejű 1080P/720P HD video kimenet BNC csatlakozóval
 • Jelátviteli közeg:Koax/UTP
 • Hagyományos normál felbontású kompozit video kimenet BNC csatlakozóval
 • Nyílt HDTVI technológia a rendszerek közötti átjárhatóság érdekében
 • Tribrid rögzítők: analóg, IP, Turbo HD kamerák rögzítése egy eszközzel
 • Akár 500 méter HD minőségű jelátvitel koaxiális kábelen
 • Akár 200 méter HD minőségű jelátvitel sodrott érpáron, DS-1H18 passzív video balun segítségével
 • Termékpaletta: 720p: általános és költséghatékony sorozat 1080p: FullHD képminőség és WDR

DS-2CE16D5T-AVFIT3 Turbo HD fix kültéri, EXIR IR technológiával ellátott varifokális csőkamera főbb tulajdonságai:

 • HD1080P video kimenet
 • Másodlagos, normál felbontású kompozit video kimenet
 • Nyílt HDTVI technológia
 • Valós Day/Night
 • 1/3" progresszív scan CMOS érzékelő
 • 2.8-12mm varifokális optika
 • Akár 50 méter kivilágítása IR LED segítségével
 • Jelátvitel koaxiális kábelen keresztül
 • OSD menü, 3D DNR, Smart IR
 • WDR - 120 dB dinamikatartomány
 • 12VDC/24VAC tápellátás
 • IP66 kültéri kivitel

Tribrid rögzítők

Technológiai előnyök

 • Rugalmasan bővíthető Tribrid rendszer
 • VQD (video minőség diagnosztika): homályos kép, kiégés és színhiba szűrés
 • Smart érzékelés: behatolás jelző, vonalátlépés, arcfelismerés, képváltozás (kiforgatás, letakarás) felismerés, stb.
 • Termékpaletta:  HD720P: DS-73xxHGHI-SH / DS-81xxHGHI-SHl  HD1080P: DS-72xxHQHI-SH / DS-73xxHQHI-SH / DS-81xxHQHI-SH

Analóg rendszerek

Világszerte folytatódik az átállás az analógról a hálózati (IP) video megfigyelő rendszerekre, azonban az analóg rendszer nagy előnye még mindig annak olcsósága. Ezáltal még mindig sokan választják a hagyományos analóg technológiát olyan területeken, ahol költséghatékonyan kell megoldani egy kamerarendszer kiépítését.

Analóg Kamera Technológiai előnyök

 • Teljes termékskála (600/700/720TVL)
 • Megapixel szenzor PICADIS szériánál
 • Boksz/Dóm/Cső/ATM kialakítás

Technológiai előnyök

 • Széles termékkínálat, 1-16 HDD, 4-  32 csatorna, WD1, célhardver, hibrid és HD-SDI DVR-ek 
 • Redundáns tápellátás, RAID 0,1,5,10 adattárolási lehetőség, Kettős op.rendszer, Kettő eternet port
 • VQD (minőség vesztés észlelés) funkció,  IP kamera kezelés belépőszintű DVR-nél extra költség nélkül, anti-köd, stb.
 • Felhasználóbarát GUI (grafikus felhasználói felület)

A Hikvison professzionális termékek széles választékával is rendelkezik. Ezek általában közepes-nagyobb projektekben kapnak szerepet. Az árak erősen függnek a projekt nagyságától, és egyéb paramétereitől, ezért kérjük az elérhető termékekről tájékozódjon honlapunkon, vagy munkatársunktól és kérje ajánlatukat a kiválasztott termékekkel kapcsolatban.

Az oldal tetejére