Weboldalunk COOKIE-kat használ az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra.

Bemutatkozás

Tisztelt Vásárlóink!

Oldalunkon a Hikvision CCTV és videó megfigyelő rendszer termékei és egyéb kiegészítők vásárolhatóak meg. Termékeink között megtalálhatóak az analóg és HD-TVI rögzítők és kamerák mellett a legújabb  IP alapú rendszerek  is, melyek akár egy felületről is kezelhetőek kliens szoftver segítségével. A kameraképek rögzítése mellett lehetősége van a felvételek visszajátszására, valamit a rendszer interneten keresztüli konfigurálására is. Grafikus, felhasználóbarát, magyar nyelvű konfigurációs felületük lehetővé teszi a rendszer karbantartását távolról is.  Okostelefonról - legyen az Android, IOS, vagy Windows alapú - az  IVMS-4500 mobil kliens szoftver segítségével bármikor betekinthet otthonába, irodájába. 

Termékeink és honlapunk folyamatosan frissítés alatt áll. Amennyiben bármilyen HIKVISION terméket nem talál a honlapunkon, kérjük jelezze felénk az  info@hik-online.hu  e-mail címen, vagy  ezen a linken  és rövidesen árajánlatot küldünk Önnek.

Az árak bruttó árként vannak feltüntetve a honlapon. Bármelyik termékre rákattintva láthatóvá válik a termékek nettó ára, áfa tartalma, bruttó ára és akciós termékeknél a kedvezmény százalékos mértéke. Nagyobb tételben vásárlók részére alakítottuk ki mennyiségi kedvezmény rendszerünket, melyről bővebb felvilágosítást itt kaphat.

Telepítők és visszatérő vásárlóink regisztráció és a kedvezmény szint elbírálását követően egyedi kedvezményekben részesülhetnek a termékek listaáraiból.

Cégünk alakulása óta fő feladatának tekinti, hogy a magyar biztonságtechnikai piac szereplőjeként teljes körű szolgáltatást nyújtva, testre szabott kiszolgálással megbízhatóságot, dinamizmust és versenyképességet biztosítson partnereinek és stabil pontot jelentsen a gyorsan változó piacon.

Az ügyfélközpontú gondolkodásnak, a precíz, pontos, határidőkre történt teljesítéseknek köszönhetően egyre nagyobb teret nyerünk a biztonságtechnikai és informatikai piacon. Az ügyfeleik igényeinek eleget téve szolgáltatási portfoliójukat folyamatosan bővítjük, és komplett megoldásokat kínálunk mikro- és kis- és középvállalkozások, illetve magánszemélyek részére is.

Minden ügyfél egyedi igényekkel rendelkezik, ezért személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatással próbáljuk kiszolgálni őket. Cégünk dinamikusan fejlődő csapat a hazai pályán és magasan képzett, sokéves tapasztalattal bíró szakemberekből áll. Számunkra az az igazi értékmérő, ha ügyfeleink stabil partnernek tartanak minket, ha tökéletesen elégedettek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

A 2013-ban magyar magánszemélyek által alapított vállalkozás számos nemzetközileg ismert és elismert gyártó hazai viszonteladójaként és telepítőjeként van jelen, többek között a Hikvision partnerként. Az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk a termék hazai versenyképességére és a megbízhatóság biztosítására. E célból jött létre a Hik-Online oldal, mint szakértők által támogatott online értékesítési csatorna.  Kollégáink felkészültsége és szakértelme, gyártói kapcsolatunk erőssége a garancia arra, hogy hosszútávon partnere lehessünk Önnek, vagy cégének. 

Az összeszokott és rugalmas szervezetünk képes arra, hogy válaszoljon az informatikai és biztonságtechnikai piac hetente változó kihívásaira, és kiváló szakértelemmel, gyors pontos tájékoztatással, széles és friss árukészlettel, informatikai, pénzügyi és logisztika szolgáltatásaival magas színvonalon elégítse ki ügyfelei igényét.

Az oldal tetejére