Weboldalunk COOKIE-kat használ az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra.

Árgarancia program

Cégünk Hikvision termékeire a hazánkban bejegyzett, magyar székhelyű és a hatályos szabályoknak megfelelően működő cégekkel összehasonlítva a legjobb fogyasztói árakat garantálja.

Ennek értelmében, amennyiben a jelzett terméket máshol összességében kedvezőbb áron tudja megvásárolni, jelezze azt nekünk az alábbi űrlap segítségével, mi pedig vállaljuk az adott termék minimum azonos áron történő biztosítását.

 


 

Vállalási feltételek

  • Ajánlatunk kizárólag a Hikvision márkákra érvényes.
  • Csak a hazánkban bejegyzett, magyar székhelyű és a hatályos szabályoknak megfelelően működő cégekkel összehasonlítva érvényesíthető.
  • Alapfeltétele, hogy konkurensünknél a termék kapható legyen és valós árkülönbözetről, nem pedig nyilvánvalóan elírt, hibás árról legyen szó.
  • Fenntartjuk a jogot, hogy egyes extrém esetekben, például kifutó termékek vagy termékfelvásárlás esetén nem tudunk jobb árat kínálni a megadott oldalon található árnál.

Árgaranciánk igénylésénél kérjük vegye figyelembe , hogy mindig vannak, akik úgy gondolják, hogy előnyt érhetnek el, ha a különböző árösszehasonlító oldalakon vagy az adott termék oldalán a vételár olcsóbbnak tűnik pár forinttal. Ezt a látszólagos előnyt viszont csaknem minden esetben kifizettetik vásárlóikkal. Emiatt arra kérjük, hogy összességében vizsgálja meg az ajánlatokat, mivel könnyen előfordulhat, hogy magasabb szállítási költséget kell fizetnie, nem adnak támogatást a termékre, nem vállalnak gyári garanciát.

Az oldal tetejére