Termékek Menü
   

9+1 ok miért vásárolj nálunk!

MIÉRT ÉRDEMES BENNÜNKET VÁLASZTANI?

  1. Minőségi termék elérhető áron  - Az általunk forgalmazott termékek minősége, meghibásodási aránya, valamint a teljesítmény/ár aránya a legjobbak között van, ha nem a legjobb a piacon.
  2. Szakértői segítség  - Jól képzett ügyfélszolgálati munkatársaink szakmai támogatást nyújtanak nemcsak vásárlás előtt, de a termékek megvétele és telepítése után is.
  3. Precíz, gyors kiszolgálás  - Jól képzett munkatársainknak, ügyfél orientáltságunknak és hatékony rendszerünknek köszönhetően időt takaríthat meg.
  4. Optimalizált raktárkészlet  - Cégünknél megtalálható minden, ami egy komplett videó megfigyelő rendszer építéséhez szükséges. Elegendő árumennyiséget tartunk ahhoz, hogy a hozzánk forduló telepítők, viszonteladók és végfelhasználók igényeit folyamatosan kielégíthessük. Amennyiben az általad keresett termékből mégsem lenne adott típus, vagy elegendő mennyiség, a gyártóval vagy beszállítóval való folyamatos kapcsolat révén a keresett termékre rövid idő alatt tudunk szállítási időt, és árat mondani.
  5. Távdisztribúció  - Távolról sem lehetetlen: ingyen kiszállítás már nettó 50.000 forinttól akár 24 órán belül. Rendelésed leadhatod telefonos ügyfélszolgálatunkon, vagy a nap 24 órájában online webáruházunkban.
  6. Meglepetések, akciók  - Egész évben folyamatos akciókkal kedveskedünk partnereinknek.
  7. Teszt  - Szeretnél megbizonyosodni termékeink jó minőségéről és megbízhatóságáról? Annak működése, kompatibilitása, jobb megismerése érdekében tesztelheted a terméket. Vásárlás után visszaküldheted, amennyiben nem felel meg az elképzeléseidnek.
  8. Legnagyobb választék = időmegtakarítás – A Hikvision termékek választéka a legszélesebb körű a piacon. Biztos lehet benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő terméket választékunkból. Nem kell buszozni/metrózni/autózni különböző szaküzletekbe. Nálunk egy helyen vásárolhat meg minden Hikvision videó megfigyelő rendszerrel kapcsolatos terméket. Kiegészítők, tartozékok és segédeszközök széles választékát kínáljuk.
  9. Garancia, szerviz  – 36 hónap garanciát adunk minden Hikvision videó megfigyelő eszközre, 24 hónapot a hálózati eszközökre és kaputelefonokra, 12 hónapot a kiegészítő termékekre. Belépő szintű termékeink cseregaranciásak. A nem belépő szintű Hikvision termékek javíttatása az európai márkaszervizben történik  garancia időn belül és túl is.
  10. Hűségért cserébe bizalom  - Régóta nálunk vásárló partnereink átutalással vásárolhatnak, és egyénre szabott kedvezményeinket is igénybe vehetik.
Termék összehasonlító
Kiemelt gyártók
Gyártók